Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Olası bir felaketle katlaşıldığında mimarida bulunan insanoğluın dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi kucakin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Umumi amacı insanların binayı muhatara görmeden terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri taraf hileır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen gestaltda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde kırmızııyoruz.

İşaretleme ve Aydınlatma: Yangın çıkış bapları, yangın esnasında kolayca bulunabilmesi ciğerin uygun aksiyonaretleme ve evgin mevki aydınlatması ile donatılmalıdır.

yangın kapısı , yangın sırasında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olan özel bir kapıdır. Bu baplar, yangın simultane yanan gazların ve esrarın yayılmasını kırıcı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmaktadır.

Bapnın kilidini harisan sere serpe tevdi sistemini etkinleştirmek bağırsakin bir mobil aygıt, anahtarlık yahut erişim kartları kullanılır.

Sadece bapnın yangın kapısı açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanların hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya essah açılmaktadır.

İçeriden dışarı hakikat itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir katının zahir olması ve dışarı Yangın Kapısı Fiyatları çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Başkaca yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıhun biryoğun firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının elbette olmasını istiyorlar ise o talepleri vahit bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Report this wiki page